Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δήμος Καρπενησίου: Πρωταγωνιστής στις Νέες Τεχνολογίες Webcam και δωρεάν internet στο Κέντρο της πόλης του ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 9 Απρίλιου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ύστερα από τη δημιουργία μίας σύγχρονης και αμιγώς τουριστικής ιστοσελίδας, την καθημερινή παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter), το κανάλι στο Youtube, την υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης των συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω Live Streaming, αλλά και τη διαφήμισή του Δήμου μέσω των Google Adwords, η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ηλεκτρονική δικτύωση του Δήμου Καρπενησίου, δημιουργώντας έναν ανοιχτό Δήμο για όλους.


Από το τέλος αυτής της εβδομάδας, η Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου καθίσταται ξανά hot spot, με την τοποθέτηση δωρεάν ασύρματου δικτύου, προκειμένου κάθε δημότης αλλά και επισκέπτης να μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, αναζητώντας απλά τη σύνδεση και χωρίς κωδικό.

Επίσης, ακολουθώντας την τάση που επικρατεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, τοποθετήθηκε κάμερα στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, η οποία θα μεταφέρει μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καρπενησίου www.karpenissi.gr, εικόνα και ήχο από το κέντρο της πόλης. Δημότες, επισκέπτες, φίλοι του Δήμου Καρπενησίου, Ευρυτάνες του εξωτερικού, όλοι τους θα έχουν τη δυνατότητα, από οποιοδήποτε σημείο της γης κι αν βρίσκονται να επισκέπτονται ηλεκτρονικά το Καρπενήσι, να βλέπουν τον καιρό, τα δρώμενα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην πλατεία.

Δύο νέες λοιπόν υπηρεσίες προστίθενται στο δίκτυο των νέων τεχνολογιών του Δήμου Καρπενησίου, ο οποίος εμμένοντας στην εξωστρέφεια, την πληρέστερη ενημέρωση αλλά και τη διαφάνεια, θα συνεχίσει πρωταγωνιστεί σε όλα όσα κάνουν τον πολίτη μέτοχο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Kάντε like στη σελίδα του Δήμου Καρπενησίου στο Facebook, ακολουθήστε μας στο twitter, συντονιστείτε στο κανάλι του Δήμου Καρπενησίου στο Youtube και δείτε ζωντανά τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Βοηθείστε μας να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα του Δήμου αλλά και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέα βίντεο και φωτογραφίες. Πάρτε το laptop στην Κεντρική Πλατεία και δείτε τί συμβαίνει στο κέντρο της πόλης από τη webcam του Δήμου Καρπενησίου.