Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εκλέγοντας τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος μας ομόφωνα.







Αρ. Πρωτ. Α030                              Καρπενήσι, Δευτέρα 29 Απριλίου 2013




Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εκλέγοντας τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος μας ομόφωνα.
Επίσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης του Καταστατικού μας , ενός καταστατικού που διασφαλίζει την αμεσοδημοκρατία όσο κανείς άλλος πολιτικός φορέας μεταπολιτευτικά μέσα από συζήτηση και παρεμβάσεις στα άρθρα όπου
αυτές χρειάστηκαν.

Συνδιαμορφώσαμε το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το πρόγραμμα που σύντομα θα δοθεί στους Έλληνες πολίτες ως πρόταση διακυβέρνησης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι δεκανίκι κανενός είναι ο Πολιτικός Φορέας αυτός που δρομολογεί τις εξελίξεις για την απελευθέρωση της Ελλάδας της Εθνικά κυρίαρχης Ελλάδας και την διακυβέρνηση της Εθνικά υπερήφανης
και κυρίαρχης  Ελλάδας.
Ολοκληρώσαμε την διαδικασία ψηφοφορίας και εκλογής του Εθνικού Συμβουλίου με ποσοστό συμμετοχής των συνέδρων στην διαδικασία άνω του 83%.
Όρκος τιμής του Προέδρου μας και των 1200 περίπου συνέδρων που εκπροσώπησαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ομογένεια, είναι ένας.
«Δεν θα προδώσουμε την Πατρίδα μας ποτέ, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, θα γίνουμε ακόμα πιο πολλοί, θα γίνουμε και πάλι Ανεξάρτητοι και θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θα σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία δίνοντας την ελπίδα και την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες, παίρνοντας πίσω τις ζωές μας».

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Ευρυτάνες, καλή και ήρεμη Μεγάλη Εβδομάδα, με υγεία κατάνυξη και γαλήνη, καλό Πάσχα χαρούμενο και ευτυχισμένο!


ΜΑΖΙ Προχωράμε Ανατρέπουμε Δημιουργούμε !

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας

Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr