Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΟΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Για μία ακόμα φορά με τους κανονισμούς της Βουλής και τις συνταγματικές διαδικασίες που καθόρισαν στο παρελθόν και ισχύουν μέχρι σήμερα, οι παλαιοκομματικοί επαγγελματίες της πολιτικής, η Βουλή καλείται να ψηφίσει αύριο το Μνημόνιο 4.


Οι διαδικασίες είναι φαστ φούντ. Το Κοινοβούλιο ένα αντίγραφο χαμπουργκεράδικου. Το μπιφτέκι, οι κιμαδιασμένοι Ελληνες.

Κατά τ' άλλα η κάστα των επαγγελματιών της πολιτικής, εθίγη όταν πρόσφατα από το βήμα της Ολομέλειας είπα οτι η Βουλή ειναι για τα μπάζα και οι Bουλευτές σκέτες μαριονέτες και γλάστρες.

Αύριο το βράδυ αυτός ο επικίνδυνος θίασος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, που τον ενώνει η διατήρηση της βουλευτικής καρέκλας, θα πει με ταχύριθμες πραξικοματικές διαδικασίες άλλο ένα ΝΑΙ, θηλιά σε εκατομμύρια Έλληνες».