Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΚΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Αρ. Πρωτ. 21                                                 Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.1234-63/28-12-2012 απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και τον διορισμό της κ. Μαρίας Γαλανού ως αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, ως Πρόεδρος της Συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας αλλά και ως Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά πως, ως Έλλην Πολίτης αλλά και ως Ευρυτάνας πολίτης δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι πια για το πώς φτάσαμε ως έθνος ως λαός αλλά και ως νομός στην κατάντια που φτάσαμε….!


Όλος ο κομματικός σωλήνας της συγκυβερνώσας παρατάξεως της παραπαίουσας Νέας Δημοκρατίας των προσκυνημένων, αποκαθιστά τους κομματικούς υπηκόους – στρατιώτες, συνεχίζοντας να προκαλεί και να προσβάλει την ήδη βεβαρημένη ψυχολογία των Ευρυτάνων πολιτών, διορίζοντας μέσα από αδιαφανείς και συνοπτικές διαδικασίες. σε θέσεις ευθύνης, πρόσωπα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να μεταφέρουν στο κόμμα τους, περιφερόμενες μάζες εξαπατημένων πλειστάκις ψηφοφόρων.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της και η ΕΕΜΥΥ (Ελληνική Εταιρία Management Υπηρεσιών Υγείας) κατά παράβαση του άρθρου 2 του Νόμου 4052/12  (Νόμος Λοβέρδου) δηλαδή, χωρίς δημόσια προκήρυξη των θέσεων και διαδικασία αξιοκρατικής επιλογής- ο Υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος προχώρησε μονομερώς και πάλι στο διορισμό Διοικητών και Αν. Διοικητών σε νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Εύλογα προκύπτουν τα κάτωθι ερωτήματα :
1. Συνάδει το γνωστικό αντικείμενο της συμβολαιογραφίας με αυτό της διοίκησης μονάδων υγείας?
2. Έχει γνώση, κατάρτιση, η μεταπτυχιακό τίτλο Ελληνικού Παν/μιου η της αλλοδαπής στην διοίκηση μονάδων υγείας η νεοδιορισθείσα αναπληρώτρια Διοικήτρια?

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι νέοι Ευρυτάνες ανάμεσα σας έχουν σχετικούς τίτλους σπουδών, μεράκι, θέληση και βρίσκονται στα 1,3 εκατομμύρια των ανέργων αδυνατώντας να εργαστούν πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο? Σίγουρα όχι !

Δυστυχώς το υπάρχον σύστημα εξουσίας τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο σάπισε ολοκληρωτικά! Δείχνει ακόμα και σήμερα ακόμα και την ύστατη στιγμή που η χώρα παραδίδεται στους δανειστές και εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία πως αδυνατεί να αλλάξει πορεία! Πρόσω ολοταχώς στην ξέρα!

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επαΐοντες την σωτηρία πως η ταρίχευση δε γεννά ζωή!

Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας

Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων