Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

: ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"Αρ. Πρωτ. 14                                                  Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


38 χρόνια και μια νύχτα. Η νύχτα της 7ης Νοέμβρη ήταν αρκετή για να απογυμνωθεί το πολιτικό σύστημα στην Ευρυτανία! Κοντογεώργος Κωνσταντίνος ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!! Ευρυτάνισσες Ευρυτάνες οι μάσκες έπεσαν! Τελικά το πολιτικό ψέμα η υποκρισία και η υποσχεσιολογία έχουν κοντά ποδάρια. Πρόδωσαν το φιλότιμο σας!


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούν τον Ευρυτανικό λαό σε αφύπνιση και άρνηση συνέχισης του μονόδρομου «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ . Όψεις του ιδίου νομίσματος!
Όψεις της ίδιας πολιτικής!
Μιας πολιτικής, σωτηρίας των λίγων των τοκογλύφων δανειστών, ενός ξοφλημένου τραπεζικού συστήματος και εξαθλίωσης, φτωχοποίησης, φορολογικής υπερχρέωσης των πολλών, στο όνομα τάχα μιας «σωτηρίας».
Ο Ελληνικός λαός ,ο Ευρυτανικός λαός πιο εγκαταλελειμμένος, εξαθλιωμένος και προδομένος παρά ποτέ!

Είναι η ώρα για τις μεγάλες ριζικές και οριστικές ανατροπές! Για την επιβίωση και το αύριο της  Ευρυτανίας! Ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Τόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας όσο και ο Πολιτευτής του Νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας, τηρώντας στο ακέραιο με οποιοδήποτε κόστος, τον όρκο τιμής που έδωσαν στο Ευρυτανικό Λαό, θα παλέψουν μέχρι τέλους!
Μέχρι την τελική νίκη ! Την νίκη των πολλών ενάντια στους λίγους!

«Εγέλασές με μια φορά, ανάθεμα σε σένα, εγέλασές με δυο φορές, ανάθεμά μου εμένα»

Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης
Μεταφορών Υποδομών& Δικτύων