Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΧΙ στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα

 
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Τετάρτη 28/11/2012 και ώρα 11:00

 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου προχωρούν από κοινού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα), την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, στις11.οο π.μ., διεκδικώντας την άμεση επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Βύρωνα και Καλυβίων, αντίστοιχα.
 
Οι δύο Δήμαρχοι ενώνουν δυνάμεις και καλούν τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους αλλά και τους πολίτες να συνταχθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια και τον κοινό τους αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, τα οποία αποδεδειγμένα επιτελούν σημαντικό έργο, εξυπηρετώντας καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και καλύπτοντας βασικές ανάγκες στον τομέα της πρόνοιας.
 
Στην περίπτωση του Δήμου Βύρωνα, μάλιστα, είναι γνωστές οι συνεχείς και επίμονες παρεμβάσεις τόσο της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά και των αρμόδιων αντιδημάρχων του, όσο και του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αλλά και συλλογικών φορέων και παρατάξεων της πόλης προς το Υπουργείο Υγείας για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας της πόλης, δεδομένης της διαρκούς καθυστέρησης από πλευράς του Υπουργείου στην τήρηση και υλοποίηση των δεσμεύσεών του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κεντρική Διοίκηση αφήνει τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καθιστούν προβληματική τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας.  
 
Για το λόγο αυτό, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Σαρωνικού προχωρούν στη δυναμική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος για άμεση στελέχωση και κάλυψη των κενών, με στόχο την ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας και παράλληλα, την κατοχύρωση του δικαιώματος των πολιτών να διασφαλίσουν την κάλυψη των βασικών ιατρικών τους αναγκών, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

© 2005-12 Δήμος Βύρωνα | www.dimosbyrona.gr
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις τής Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής.
Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής
(Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).
Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα
παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "Διαγραφή από το Newsletter " στην ηλεκτρονική διευθ. 
info@dimosbyrona.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.