Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας (Ε.Α.Υ.Ν.Ε.)11/6/2012 – 18:00
Την Κυριακή 10/6/2012 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στα λοιπά όργανα (ΠΟΑΣΥ), Συμβούλια κ.λπ. στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας.

Οι εκλογές έγιναν σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε και απέστειλε σε όλες τις Ενώσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σε εφαρμογή του νέου Νόμου, που επιτρέπει την κάθοδο στη σταυροδοσία σε διαφορετικά ψηφοδέλτια (συνδυασμοί).
Στα δύο (2) ψηφοδέλτια που κατέρχονταν στις συγκεκριμένες εκλογές επικεφαλής εμφανίζονται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος επί δύο θητείες κ. Δημήτρης Μπαλτάς και ο προηγούμενος πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Κώστας Μπίκας.

Ο συνδυασμός του κ. Μπίκα επικράτησε με τριάντα οκτώ (38) ψήφους, έναντι του κ. Μπαλτά που έλαβε είκοσι επτά (27) ψήφους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Μπίκας Κων/νος - Πρόεδρος
Φύκας Γεώργιος - Αντιπρόεδρος
Λαθύρης Κων/νος - Ταμίας
Γιαννιώτης Στέφανος - γεν. Γραμματέας
Μπαλτάς Δημήτριος - Μέλος
Καραγγιάννης Ιωάννης - Μέλος
Βασιλείου Δημήτριος - Οργανωτικός Γραμματέας

Για το συμβούλιο μετεθέσεων:
Φύκας Κων/νος

Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ:
Μπαλτάς Δημήτριος

Ο πρόεδρος Κώστας Μπίκας, όπως δήλωσε, εντός του τρέχοντος έτους θα υποβάλει την παραίτησή του από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί.
Ο σύλλογος μας συγχαίρει τους  επιτυχόντες και τους εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο εκπροσώπησης των συναδέλφων τους, για θέματα πολύ σημαντικά, που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, τα οικονομικά και τα θεσμικά. 
Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε την επιτυχή θητεία του απερχόμενου προέδρου κ. Δημητρίου Μπαλτά, ο οποίος πάλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες, τόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο, όσο και σε χρηματοοικονομικό, με τη λαίλαπα των μειώσεων των μισθών των αστυνομικών, που επέφερε και διαταράξεις στα υπηρεσιακά θέματα, χωρίς υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.