Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μετακόμιση Νέο Δημαρχείο


Καρπενήσι, 5 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετακόμιση των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου στο Νέο Δημαρχείο
Η Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των υπηρεσιών του Δήμου, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου Δημαρχιακού Μεγάρου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, ανακαινίζοντας το κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που παρέμενε για πολλά χρόνια σε αχρηστία.
Η νέα διάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου είναι η εξής:
Νέο Δημαρχείο: με τηλεφωνικό κέντρο το 22373-50000, στο νέο Δημαρχείο θα στεγάζεται: το Γραφείο Δημάρχου, τα Γραφεία Αντιδημάρχων, το Γραφείο Γενικού Γραμματέα, το Ληξιαρχείο, το Πρωτόκολλο, το Δημοτολόγιο, η Πολεοδομία, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, η Οικονομική Υπηρεσία, το ένα από τα δύο ΚΕΠ και η Υπηρεσία Εισπράξεων. 
Παλαιό Δημαρχείο: Με τηλεφωνικό κέντρο το 22373-52300, στο Παλαιό Δημαρχείο θα στεγάζεται η Υπηρεσία Εσόδων, η Ταμειακή Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ύδρευσης και το ένα από τα δύο ΚΕΠ, ενώ θα υπάρχει συνδυαστικά με το Νέο Δημαρχείο Πρωτόκολλο, Δημοτολόγιο και Υπηρεσία Εισπράξεων.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών μέχρις ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των υπηρεσιών στους νέους χώρους εργασίας. Το προσωπικό του Δήμου εργάζεται συστηματικά προκειμένου η μετάβαση να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.