Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Mε μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με τους Ευρυτάνες Ετεροδημότες του Νομού Φθιώτιδας στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου και μίλησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Αρμάγος Χρήστος, Κοντογεώργος Κων/νος, Κουλαρμάνης Φώτιος.

ΝOMΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Καρπενήσι  22/04/2012
 

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Ευρυτανίας, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 21 Απριλίου 2012  και ώρα 19:00 μ.μ. με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  με τους  Ευρυτάνες Ετεροδημότες  του Νομού Φθιώτιδας  στο Ξενοδοχείο Σαμαρά στη Λαμία όπου και μίλησαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας  κ.κ. Αρμάγος  Χρήστος, Κοντογεώργος Κων/νος, Κουλαρμάνης Φώτιος.

 Κοινή διαπίστωση από της ομιλίες των υποψήφιων ήταν, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και με την ψήφο του Ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μπορεί και πρέπει αυτοδύναμα να κυβερνήσει την Ελλάδα, όσο για τον τόπο μας την Ευρυτανία η μόνη επιλογή για να φύγουμε από το χθες, είναι να στείλουμε στη βουλή των Ελλήνων Νεοδημοκράτη βουλευτή.
  Ως ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας ευχαριστούμε όσες και όσους παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση και τους ευχόμαστε  καλό Αγώνα και με την Νίκη.