Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΤΣΙΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΦΕΓΓΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΔΗΣΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ



Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ευρυτανία θα έχει δύο βουλευτές, την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τον βουλευτή που θα επιλέξει»

Δια στόματος Ντόρας Μπακογιάννη ανακοινώθηκε επισήμως το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ στο Νομό Ευρυτανίας, τη Δευτέρα 9 Απριλίου 20120, στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Όπως είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο του ΕΠ, και επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, Δημήτρης Καρατσίκης, Θανάσης Φέγγος και Χρήστος Δημητρόπουλος θα είναι οι τρεις εκλεκτοί που θα διεκδικήσουν την μονοεδρική.
Μετά την συνέντευξη Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη στα γραφεία του κόμματος, τη Δευτέρα το πρωί, για τη χρηματοδότηση των κομμάτων υπήρξε και επίσημα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Ευρυτανία.
Κατά την παρουσίαση η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρουσιάζω σήμερα το ψηφοδέλτιο στη μονοεδρική της Ευρυτανίας. Για μένα η Ευρυτανία σημαίνει πολλά. Υπήρξα πολλά χρόνια βουλευτής της, αλλά είτε ως βουλευτής, είτε ως Δήμαρχος, είτε ως Βουλευτής Α’ Αθηνών, δεν έπαψαν οι δεσμοί να είναι σιδερένιοι με την Ευρυτανία. Μια Ευρυτανία που της αξίζει να έχει ένα βουλευτή, που πραγματικά να βοηθήσει τον τόπο. Και θα μπορέσει να τον βοηθήσει ένας βουλευτής, ο οποίος ξέρει που πηγαίνει, ξέρει που πατάει, ξέρει ότι το μέλλον της χώρας είναι μέσα στην Ευρώπη και όχι έξω από την Ευρώπη, ξέρει ότι ο νομός αυτός ο ορεινός, ο προβληματικός, που οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται όλο αυτόν τον καιρό, θα έχουν μέλλον και θα έχουν προοπτική. Παρουσιάζω τον Μίμη Καρατσίκη, πρώην Δήμαρχο Καρπενησίου, Γιατρό, άνθρωπο που έχει σταθεί δίπλα στους Ευρυτάνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Τον Χρήστο Δημητρόπουλο, άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος έχει στηρίξει το νομό από πάρα πολλές θέσεις.
Και τον Θανάση Φέγγο, νυν Αντιδήμαρχο και πρώην Δήμαρχο Προυσού, ο οποίος έδωσε πάρα πολλές μάχες αυτοδιοικητικές, έχει σταθεί δίπλα στους πολίτες, ξέρει τι θα πει καθημερινό πρόβλημά τους και ξέρει ότι η εντολή δεν είναι να διαπιστώνεις τα προβλήματα, αλλά τα λύνεις.
Στόχος μας είναι η πρωτιά στην μονοεδρική στην Ευρυτανία. Μια Ευρυτανία που ξέρει ότι ψηφίζοντας Δημοκρατική Συμμαχία θα έχει αμέσως δύο Ευρυτάνες βουλευτές, την αρχηγό της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τον βουλευτή που θα επιλέξει». http://evrytanikospalmos.blogspot.com