Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο γενικός γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ Παύλος Τσίπρας ανέφερε πως 168 εκ ευρώ θα διατεθούν για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου Ρόδου για το διάστημα των δυόμιση χρόνων

Διπλή η σημερινή συνεδρίαση για το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου με την Έγκριση Τεχνικού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Ρόδου 2012 -2014 να προηγείται και αν ψηφίζεται κατά πλειοψηφία από τα μέλη της δημοτική παράταξης του κυρίου Κουσουρνά. Ο γενικός γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ Παύλος Τσίπρας ανέφερε πως 168 εκ ευρώ θα διατεθούν για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου Ρόδου για το διάστημα των δυόμιση χρόνων που υπολείπεται προκειμένου αν ολοκληρωθεί η θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής, ενώ χαρακτήρισε το πρόγραμμα ρεαλιστικό, δυναμικό, με ξεκάθαρο μπουσούλα και αναπτυξιακές δράσεις και συνεργασίες δεδομένου πως διαλύεται για το δήμο η κρισιμότερη οικονομικά περίοδος. Την αναπτυξιακή πολιτική και δραστηριότητα που ανέφερε ο κ Τσίπρας αμφισβήτησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Χατζημάρκος τονίζοντας πως η ελληνική γλώσσα είναι πλουσιότατη και επιτρέπει στον κ Τσίπρα τη φλύαρη χρήση της. «Έχετε καταρρεύσει και υποτιμήσει τα πάντα με την τακτική σας» επέκρινε κατά την ομιλία του ο Γιώργος Χατζημάρκος επιτιθέμενος στον Παύλο Τσίπρα.
«Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου, το επιχειρησιακό σας πρόγραμμα είναι πρόχειρο και αναξιόπιστο» τόνισε από την πλευρά του ο κ Πότσος.
«Είναι πρόγραμμα αντιλαϊκό, μίζερο άτολμο, αντιαναπτυξιακό και ευθυγραμμισμένο με τις μνημονιακές πολιτικές» επεσήμανε, τέλος, ο κ Γάκης
Κατά πλειοψηφία όπως αναμενόταν ψηφίζεται και ο προϋπολογισμός Δήμου Ρόδου, οικονομικού έτους 2012 με την έγκριση των 167 εκ ευρώ. Ρεαλιστικό και σε στέρεες βάσεις χαρακτήρισε το πρόγραμμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Τσουκαλάς με τον Γιώργο Χατζημάρκο να αντιπολιτεύεται κάνοντας λόγο για πρόγραμμα εσόδων που στηρίζεται σε δύο πατέντες, το δημοτικό φόρο και το φόρο εισοδήματος.
*Ο συμπατριώτης μας  Παύλος Τσίπρας είναι Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Ρόδου γεννημένος στην Βούλπη Ευρυτανίας

________________________________________
http://www.palmos-fm.gr