Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:To νέο οργανωτικό περιβάλλον για την ΝΔ στην Στερεά Ελλάδα και την Ευρυτανία

 Δημήτρης Κολοκύθας: "Η παρουσία της ΝΔ στην Ευρυτανία με το νέο αυτό σχήμα θα αναδείξει τις πολιτικές διεξόδου από την κρίση"..
Δελτίο τύπου
Σε συνάντηση που έγινε στη Λαμία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με τα προεδρεία των ΝΟ.Δ.Ε. της Στερεάς & Εύβοιας ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Γιώργος Λουλουδάκης παρουσίασε το νέο οργανόγραμμα της Γραμματείας Οργανωτικού καθώς και τους συνεργάτες του που θα το υλοποιήσουν.
 Με το νέο σχήμα η ΝΔ επιτυγχάνει ευρύτερη διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες και αποκτά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη διάδοση των πολιτικών της θέσεων.
Ο νέος περιφερειάρχης της ΝΔ στη Στερεά & Εύβοια κ. Παναγιώτης Σινάπης με την πληθωρική του παρουσία έδωσε σημαντική ώθηση στα στελέχη της ΝΔ οι οποίοι και τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.
Στο νέο σχήμα ο Περιφερειάρχης θα υποστηρίζεται από τέσσερεις (4) θεματικούς Τομεάρχες, για τα οργανωτικά την Κων/να Αδαμοπούλου, για θέματα τύπου τον Βαγγέλη Κολώνια, για κοινωνικά θέματα τον Γιάννη Παπαδόπουλο και θέματα Περιφερειακής πολιτικής τον Θύμιο Καγιάρα.
 Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας κ. Δημήτρης Κολοκύθας στην τοποθέτηση του τόνισε ότι το νέο σχήμα είναι επίκαιρο και λειτουργικό, η συνεργασία με νέο Περιφερειάρχη και τους νέους Τομεάρχες πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι τα νέα πρόσωπα που το στελεχώνουν των οποίων η δυναμική και η εμπειρία αναδείχθηκε από τη πρώτη αυτή συνάντηση. Η παρουσία της ΝΔ στην Ευρυτανία με το νέο αυτό σχήμα θα αναδείξει τις πολιτικές διεξόδου από την κρίση που προτείνει η ΝΔ και που με αγωνία αναζητούν οι πολίτες.
Σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας

Στο πλαίσιο εφαρμογής της νέας οργανωτικής δομής του Κόμματος ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Λουλουδάκης βρέθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 το πρωί, στην Λαμία, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Φθιώτιδας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, του νέου Αναπληρωτή Γραμματέα, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Γραμματείας Οργανωτικού κ. Παναγιώτη ΣΙΝΑΠΗ, των τεσσάρων Θεματικών Τομεαρχών της Στερεάς Ελλάδας (κα Αδαμοπούλου Κων/να Τομεάρχη Οργάνωσης, κ. Κολώνια Βαγγέλη Τομεάρχη Επικοινωνίας, κ. Παπαδόπουλο Γιάννη Τομεάρχη Κοινωνική Δικτύωσης & Κινητοποίησης, κ. Καγιάρα Ευθύμιο Τομεάρχη Περιφερειακής Πολιτικής) με αντιπροσωπείες των ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τους Προέδρους τους (κα Αργύρη Βίβιαν Πρόεδρο ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, κ. Καραμάνη Δημήτρη Πρόεδρο ΝΟΔΕ Βοιωτίας, κ. Δεμερτζή Βασίλη Πρόεδρο ΝΟΔΕ Εύβοιας, κ. Κολοκύθα Δημήτρη Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, κ.Καπούρο Κων/νο Πρόεδρο ΝΟΔΕ Φωκίδας) με θέμα την παρουσίαση της νέας οργανωτικής δομής της Γραμματείας Οργανωτικού του Κόμματος.
Στην διάρκεια της συνεδρίασης μεταξύ των άλλων ζητήθηκαν οργανωτικά και πολιτικά ζητήματα καθώς και ο Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο δίμηνο ενώ τονίστηκε, ότι με το νέο Οργανόγραμμα, επιδιώκεται η επίτευξη ενός δομικού στόχου, η έντονη δραστηριοποίηση της σε χωροθετικό αλλά και σε θεματικό επίπεδο σε μια προσπάθεια αξιοποίησης το συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του Κόμματος σε όλη την χώρα και μέσα από τις θεματικές ενότητες, η δημιουργία μιας αμφίδρομης σχέσης του Κόμματος με την Ελληνική Κοινωνία.