Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις για το νέο φρύδι που "βγάζει μάτι"

Το φρύδι της νέας σεζόν είναι το βασικό στοιχείο του προσώπου σου και δεν πλαισιώνει απλά τα μάτια σου αλλά οριοθετεί το πρόσωπο σου! Το έντονο, καλοσχηματισμένο φρύδι είναι η αφετηρία του πολύ δυναμικού μακιγιάζ της σεζόν αλλά το βασικό είναι να δώσεις στο φρύδι σου την προσοχή που έχει ανάγκη. Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις το απόλυτο δυναμικό φρύδι της νέας σεζόν.

Το κλειδί: είναι να αφήσεις το φρύδι σου να μεγαλώσει μόνο του και να πάρει έτσι την φυσική του κλίση. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσεις το σχήμα που θέλεις στο φρύδι σου αλλά δεν θα το “βγάλεις” για περίπου 4 εβδομάδες έτσι ώστε να μεγαλώσουν οι τριχούλες και να μεγαλώσεις στο φυσικό του σχήμα.

Το μακρύ: θέλεις να τραβήξεις το βλέμμα σου και να δείχνει το μάτι σου όσο πιο γατίσιο γίνεται; Και εδώ το μυστικό είναι το φρύδι. Αν το φρύδι σου είναι κοντό στο μήκος τότε δεν έχεις παρά να του δώσεις λίγο περισσότερο μήκος με τη βοήθεια του μολυβιού σου για το φρύδι αν το θέλεις εδώ και τώρα, ταιριάζοντας τέλεια το φυσικό χρώμα του φρυδιού σου με το χρώμα του μολυβιού. Για να βρει μέχρι που μπορείς να το μακρύνεις το φρύδι σου έτσι ώστε να μην δείχνει υπερβολικό σκέψου ότι πρέπει νοητά να σχηματίζει μια γραμμή με το ξεκίνημα των ζυγωματικών κοντά στο αυτί.

Το πυκνό: το φρύδι σου φέτος είναι πυκνό γεμάτο τριχούλες, πράγμα που σημαίνει ότι πετάς μια για πάντα το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου και αφήνεις το φρύδι σου να μεγαλώσει φυσικά και δώστου και λίγο περισσότερο χρώμα αφού καλό θα ήταν να το "γεμίσεις" όπου δεν έχει χρώμα για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα και πιο εντυπωσιακό βλέμμα.

Το άτακτο: άφησε τις τριχούλες σου να μεγαλώσουν όσο πιο φυσικά μπορείς χωρίς να τους χαλάσεις την πορεία . Ετσι το θα δείχνει πιο ατίθασο και πιο φυσικό που είναι και το ζητούμενο.

Τα χρώματα: σκούρο και επιβλητικό φρύδι είναι το μυστικό για να εντυπωσιάσεις. Αν είσαι ξανθιά μπορείς να αφήσεις το φρύδι σου να μεγαλώσει. Βέβαια αν το φυσικό σου χρώμα είναι μαύρο, καλό θα ήταν να το ανοίξεις 1 τόνο για να μην υπάρχει τόσο μεγάλη αντίθεση. Στον Calvin Klein τα φρύδια ήταν φυσικά σχηματισμένα ενώ στον Vercase τα φρύδια ήταν πολύ περιποιημένα και πάλι όμως διατήρησαν το πολύ φυσικό τους σχήμα μιας και η τάση στο φρύδι ακολουθεί τη γενικότερη τάση του μακιγιάζ που τείνει να είναι όλο και πιο φυσικό.

Τιπ: η φυσική χρωματική αρμονία είναι και το ζητούμενο και στο φρύδι!

ΠΗΓΗ: womenonly.gr