Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Οι επιτυχίες για την Οργάνωση της ΔΗ.ΣΥ. στη Λαμία διαδέχονται η μία την άλλη. Έντονα και θετικά είχε σχολιαστεί στην τοπική κοινωνία ο μεγάλος αριθμός των μελών της Ο.Π. Λαμίας. Τα 338 συνολικά μέλη καθιστούν τη ΔΗ.ΣΥ. Φθιώτιδας "Περιφερειακή Δύναμη"!! Η δυναμική της προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο στη Λαμία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι συνολικά 43 σύνεδροι που συμμετείχαν από τη Φθιώτιδα στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Συμμαχίας ήταν η μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχή νομού από την Περιφέρεια (εξαιρούμενων μόνο αυτών του Ηρακλείου και της Θεσ/νίκης)!
Αποδείχθηκε όμως ότι τα στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. από τη Λαμία τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνώρισης και αποδοχής πανελλαδικά μέσα στους κόλπους του νέου Κινήματος. Αδιάψευστο στοιχείο η "κατάληψη" της πρώτης εκλεγμένης Κεντρικής Επιτροπής από Φθιώτες. Έξι (6) συνολικά μέλη που ζουν ή κατάγονται από τη Λαμία πέτυχαν την εκλογή τους στη 200μελή Κ.Ε. Πέρα από τον εκπρόσωπο τύπου Γιάννη Οικονόμου (που κατάγεται από τη Λαμία) εκλέχθηκαν οι Ταξιάρχης Ζαλοκώστας (γνωστό στέλεχος καταγόμενος από την Ευρυτανία), Ηλίας Κυρμανίδης δικηγόρος (πρώην πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου και πρώην Αντινομάρχης Φθιώτιδας), Θάνος Τσαντήλας δικηγόρος (μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου Λαμίας), Σπύρος Κωσταράς, λογιστής (πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας) και ο καθηγητής Γιάννης Λυκόπουλος.
Μέσα από τις δηλώσεις των παραπάνω στελεχών εκδηλώνεται η ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα, αλλά και η καθολική πίστη τους να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε η ΔΗ.ΣΥ. να "κατακλύσει" τη Φθιώτιδα ως το μόνο σύγχρονο ρεύμα Πολιτικής Ανατροπής και φορέας ελπίδας μέσα από θέσεις σύγχρονες, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, με στόχο την ανάταση της Χώρας και τη λύτρωση των πολιτών από τα σημερινά τραγικά αδιέξοδα, που το καταρρέον πολιτικό σύστημα αφήνει πίσω του.