Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τα παπούτσια που θα αποθεώσουν το στιλ σας

Σύμφωνα με το Βρετανικό τεύχος του Vogue, το τέλειο παπούτσι όχι μόνο ολοκληρώνει το στιλ σας αλλά ταυτόχρονα το κάνει πολύ ιδιαίτερο.

Ανάμεσα σε μπότες μάλλινες, γούνινες, έντονες μύτες, μπότες που φτάνουν στον αφαλό σας, μποτάκια ως τον αστράγαλο και τετράγωνα τακούνια διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα παπούτσια αυτά που θα σας βάλουν στο επίκεντρο της μόδας!

Σέξι και πάνω από το γόνατο: Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι όχι μόνο σέξι αλλά απόλυτα trendy αυτή τη σεζόν και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Από κομψά σουέντ μέχρι βραδινά και σέξι δερμάτινα φέτος η μπότα πρέπει να είναι πάνω από το γόνατο! Συνδυάστε την τέλεια με κοντή φούστα και προσέξτε γιατί οι συγκεκριμένες μπότες μπορούν με μεγάλη ευκολία να σας κάνουν να περάσετε στην αντίπερα όχθη αφού το σέξι από το κιτς πολλές φορές απέχει μια λεπτή κλωστή.

Το χαμηλό μποτάκι:
Το χαμηλό μποτάκι αυτή τη σεζόν τραβάει τα βλέμματα και είναι απίστευτα θηλυκό και σέξι. Είναι άνετο και μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ. Αν νομίζετε ότι το συγκεκριμένο μποτάκι σας κάνει να δείχνετε πιο κοντή, τότε να έχετε κατά νου ότι αν έχετε κάπως χοντρό αστράγαλο φροντίστε το «άνοιγμα» του παπουτσιού να είναι σχετικά μεγάλο για να σας κάνει πιο κομψή!

Clogs, τα παπούτσια της Άνοιξης: Τα ξύλινα χοντρά τακούνια που θυμίζουν τσόκαρο περιωπής είναι τη μόδας και κάνουν θράση αυτή τη σεζόν. Μπορεί να σας φαίνονται χοντροκομμένα και άκομψα είναι πρακτικά όμως και αυτή τη σεζόν αποθεώνουν το στιλ σας.
http://www.real.gr/