Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ – ΚΕΡΑΣΟΒΟ 2-0 Με στυλοβάτη τον Λάκη στην 3η θέση

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον μεγάλο ποδοσφαιριστή, που ακούει στο όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Άγιος Προκόπιος, πήρε άνετη νίκη απέναντι στο Κεράσοβο, φτάνοντας έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι, παίζοντας κατά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο πήραν μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλουν να «κλειδώσουν» θέση στην τετράδα και από κει και πέρα ότι ήθελε προκύψει.
Όπως προαναφέραμε, ο Λάκης Αναστασόπουλος, ήταν αυτός που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, αλλά και ο προπονητής που έχει περάσει στην ομάδα, την δική του φιλοσοφία, ότι το ποδόσφαιρο, που είναι ο βασιλιάς των σπορ, δεν παίζετε Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι, για ένα ακόμη παιχνίδι, παρουσίασαν μια καλή εικόνα, που όμως δεν αρκεί για να φέρει και αποτελέσματα.
Ο Άγιος Προκόπιος μπήκε δυνατά στον αγώνα και πίεσε από την αρχή για το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα για το τρίποντο.
Παρόλα αυτά όμως την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λελούδη να αστοχεί από κοντά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ στο 17΄.
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Αναστασόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλακιά με υποδειγματική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0.
Στο 37΄, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως τα δυνατό του Λαθύρη, έφυγε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Οι γηπεδούχοι με το υπέρ τους 1-0, ξεκίνησαν δυνατά το Β΄ ημίχρονο, ψάχνοντας για ένα δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε σιγουριά για την νίκη.
Στο 51΄ το σουτ του Τσάκνη έφυγε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Τσέκα.
Στο 68΄, ο Λάκης Αναστασόπουλος με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και στο 75΄ : Ο Κουρλός δεν μπόρεσε από καλή θέση να παραβιάσει για Τρίτη φορά την εστία του Τρίκκα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Άγιος Προκόπιος: Κόκκοτος, Τσάκνης, Πλακιάς, Γκούρλιας, Νταλαφούρας, Λαθύρης Ι (Κουρλός), Αναστασόπουλος, Παρούτσας, Τσέκας (Χαβέλος), Λαθύρης Δ (Μάκκας Λ), Τσίπρας
Κεράσοβο: Τρίκκας, Λαθύρης Α (Μούτσελος), Αρκουμάνης, Σακαμπέτης, Ζιάκας, Ράπτης (Λάππας), Τσιγαρίδας, Λελούδης, Παπαροϊδάμης (Παπαδονίκος), Κοσμάς,http://evrytanikospalmos.blogspot.com/