Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κ.Μπακογιάννης: Eγρήγορση όλων των φορέων για τα τρία βασικά ζητήματα του Νοσοκομείου Καρπενησίου


Κ.Μπακογιάννης: Eγρήγορση όλων των φορέων για τα τρία βασικά ζητήματα του Νοσοκομείου Καρπενησίου
Μπήκε δυναμικά και απειλει με κινητοποιήσεις εάν δε λυθούν άμεσα τα προβλήματα
Ο λαός μας λέει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό φαίνεται να το τηρεί κατά γράμμα ο νέος δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.
Με συνεχής παρεμβάσεις και περνώντας σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου μόλις μόνο λίγες ημέρες μετά την παραλαβή του προκαλεί θετικά σχόλια απο κατοίκους και επισκέπτες του Καρπενησίου αλλά και απο τους πλέον δύσπιστους.Φτάνει να έχει και συνέχεια .
Πριν λίγες ημέρες μέσα απο το Δημοτικό συμβούλιο ενημερώθηκε από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ευρυτανίας για τρία βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Καρπενησίου και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης:Την υποβάθμιση του Νοσοκομείου - την μετακίνηση της Επιμελήτριας Β’ παιδιάτρου προς το νοσοκομείο Λαμίας και τρίτο η στελέχωση του μαιευτικού τμήματος .
Για την κατάσταση αυτή τονίζει..:
"Το Νοσοκομείο Καρπενησίου ανταποκρίνεται στις ανάγκες όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και όλης της Ευρυτανίας, ενός ορεινού νομού εξαιρετικά δύσβατου και προβληματικού σε σχέση με τη διακομιδή των ασθενών αλλά και τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του. Επιπρόσθετα, όντας η περιοχή μας ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, το Νοσοκομείο Καρπενησίου εξυπηρετεί καθημερινά και τους επισκέπτες του Νομού."
"Η Νέα Δημοτική Αρχή είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ευρυτανίας ώστε να υπάρξει εγρήγορση όλων των φορέων προκειμένου:
· να επιστρέψει το Νοσοκομείο Καρπενησίου στη Γ’ ζώνη εφημερίας
· να επιστρέψει η μετακινηθείσα παιδίατρος στην θέση που διορίστηκε
· να συνεχιστεί η στελέχωση του Νοσοκομείου
Άμεσα απειλεί σε κινητοποιήσεις εάν δε δοθούν λύσεις λέγοντας:"Εάν το θέμα δεν λυθεί άμεσα, θα προασπίσουμε το αυτονόητο δικαίωμα στην περίθαλψη τόσο των κατοίκων της Ευρυτανίας όσο και των επισκεπτών της, ακόμη και με κινητοποιήσεις. "http://prassia-eyrytanias.blogspot.com