Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Με στιλ και στο γυμναστήριο


Με στιλ και στο γυμναστήριο

29/1/2011 4:35:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Αρκετές γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους και πηγαίνουν αρκετά συχνά στο γυμναστήριο, συχνά, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του ντυσίματος.

Συγκεκριμένα, κάθε γυναίκα έχει το προσωπικό της στιλ και προσέχει συνέχεια την στιλιστική της εικόνα. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές στιγμές που δεν ξέρει τι πρέπει να φορέσει για να είναι μέσα στη μόδα, όπως για παράδειγμα στο χώρο του γυμναστηρίου. Γι’ αυτό και συναντάται, συχνά, το φαινόμενο των περίεργων ντυσιμάτων, των υπερβολικών, των στιλάτων αλλά και των αδιάφορων.

Το αμερικάνικο Cosmopolitan, σας δίνει μερικούς συνδυασμούς για να αποκτήσετε κι εσείς το στιλ που σας ταιριάζει στο γυμναστήριο.

Άνετες φόρμες με αθλητικά μπλουζάκια: Σίγουρα, όταν κάποιος πάει στο γυμναστήριο θέλει να φοράει άνετα ρούχα, έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί άνετα. Οι φόρμες, ειδικά οι βελουτέ, με τα αθλητικά μπλουζάκια, σίγουρα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός αρκεί να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση φόρμας και μπλούζας.

Κολάν με φαρδιές μπλούζες: Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τάση τα κολάν με τις φαρδιές μπλούζες. Και πώς να μην γίνουν, αφού είναι ένας από τους καταλληλότερους συνδυασμούς. Βέβαια, καλό θα ήταν να προσέξουν οι κυρίες που θα επιλέξουν το κολάν γιατί δεν κολακεύει όλους τους σωματότυπους, όπως η φόρμα.

Αθλητικά παπούτσια με γκέτες: Οι γκέτες, πολλές φορές, αποτελούν σωτήρια λύση για μια γυναίκα που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί και τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση. Χαρίζει στιλ και σε συνδυασμό με τα αθλητικά παπούτσια που είναι εδώ και χρόνια «must» δίνουν μια τέλεια εικόνα.

Σατέν σορτσάκια: Για τις κυρίες που η γυμναστική έχει γίνει τρόπος ζωής, επιτρέπεται να φορέσουν και σορτσάκι στο γυμναστήριο. Κι αυτό γιατί θα έχουν σίγουρα ένα καλογυμνασμένο σώμα που είναι κρίμα να το κρύβουν κάτω από φαρδιές φόρμες http://www.real.gr