Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Το μυστικό του φλερτ


Το μυστικό του φλερτ

29/1/2011 3:20:00 μμ









Πατήστε για μεγέθυνση

Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από... «φλερτοφοβία», δηλαδή, ενώ έχουν την επιθυμία να γνωρίσουν νέα άτομα και να δημιουργήσουν έναν δεσμό, φοβούνται να προβούν στα απαραίτητα βήματα για την εκπλήρωση αυτού του στόχου. Αυτό συμβαίνει γιατί, συνήθως, οι άνθρωποι κατατρέχονται από αρνητικές σκέψεις, χαμηλή αυτοεκτίμησή και έχοντας την πεποίθηση ότι οι προηγούμενες ερωτικές αποτυχίες θα επαναληφθούν, διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα.

Για να πλησιάσει, λοιπόν, κανείς το άλλο φύλο θα πρέπει να κάνει τη σωστή κίνηση. Την κίνηση που θα τραβήξει την προσοχή και θα εντυπωσιάσει. Γι’ αυτό και η Daily Mail δίνει τη λύση στους ενδιαφερόμενους, γνωστοποιώντας μέσα από μια έρευνα το μυστικό του φλερτ που είναι... το χάδι.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 64 νέους άνδρες μέσα στο χώρο ενός μπαρ, ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίσει μια γυναίκα την προσοχή ενός άντρα είναι ένα απαλό χάδι.

Το άγγιγμα μιας γυναίκας για ένα ή δύο δευτερόλεπτα στο βραχίονα ενός άνδρα, φάνηκε μέσα από την έρευνα, ότι του προκάλεσε μια πιο χαλαρή και ερωτική διάθεση.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που προέκυψαν από την έρευνα, βρέθηκε ότι το ένα τρίτο των ανδρών έχουν χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του... αγγίγματος με επιτυχία και μόνο το 16% προσπάθησε να μιλήσει σε μία γυναίκα χωρίς να την αγγίξει.

Επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε: «Πολλοί ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι αυτή η σύντομη μη-λεκτική επικοινωνία, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας στο αντίθετο φύλο http://www.real.gr