Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚΠροεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ


Προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί απο τους ετεροδημότες της Αθήνας με ομιλητές τους υποψηφίους του Πασοκ στον νομό.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
"Ετεροδημότες του νομού Ευρυτανίας,
Έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία υποστήριξης των υποψηφίων στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου , στην τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού μας, των υποψηφίων Δημάρχων. Για τον Δήμο Καρπενησίου Ευάγγελο Καρφή και για τον Δήμο Αγράφων, Θεόδωρο Μπαμπαλή, καθώς και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καραμπά.
Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ¨ΤΙΤΑΝΙΑ¨ θα γίνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση όλων των ετεροδημοτών του νομού μας , στην οποία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
Καλούμε όλους τους ετεροδημότες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη θεσμική αλλαγή που έγινε στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον ¨Καλλικράτη¨.
Οι ετεροδημότες Αττικής μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία στην επιτροπή εκλογικού αγώνα στα τηλέφωνα: 2103890141 και 2103890143. (Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 50, 2ος όροφος)
Επιτροπή εκλογικού αγώνα ετεροδημοτών