Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010Θεόδωρος Μπαμπαλής - Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων


20/09/2010 Αγαπητοί συμπατριώτες συνδημότες, Η συνένωση των δήμων μας, Αγράφων – Βίνιανης – Φραγκίστας – Απεραντίων και Ασπροποτάμου, μας προσκαλεί να αγωνιστούμε μαζί. Έχουμε χρέος απέναντι στο μέλλον και στην προοπτική του τόπου μας. Αποτελεί ύψιστη τιμή για μας και τεράστια υποχρέωση απέναντί σας, να είμαστε υποψήφιοι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο Αγράφων.
Διεκδικώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον τόπο μας με τον πληρέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.
• Με νέα δυναμική – τόλμη και αποφασιστικότητα.• Με κύρος, ήθος, φρόνημα και αγάπη για τον τόπο μας.• Με συνέπεια και δικαιοσύνη.• Με γνώσεις και ικανότητες• Με εμπειρία στα κοινά και μεράκι.• Με θέληση και επιμονή.• Με όραμα, προγραμματισμό, σχέδιο και διαφάνεια.• Με ιδέες και σκληρή δουλειά.• Με συλλογικές διαδικασίες, με αξιοκρατία, με ευθύνες και αρμοδιότητες δίκαια κατανεμημένες μεταξύ μας.• Με νέο πρόγραμμα, νέους στόχους και ορθολογική διαχείρηση.• Με ετήσιες λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα για δημιουργική συζήτηση για μια ανοιχτή συλλογική συμμετοχική συνεργασία μαζί σας.
Ο υπέροχος πολιτισμός μας έχει ρίζες αιώνων και ιστορίας. Εμείς και εσείς αντέχουμε στα δύσκολα. Θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση των δημοτών και του τόπου μας διαθέτοντας πλήρη γνώση της περιοχής μας, των αναγκών, των ιδιαιτεροτήτων και των ιδιομορφιών ολόκληρου του Δήμου Αγράφων. Ξεκινάμε, προτείνουμε και αγωνιζόμαστε για ένα ενιαίο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που θα αποκαταστήσει την αίγλη της περιοχής μας και θα δημιουργήσει τις σημαντικές προϋποθέσεις ανάδειξης και ανύψωσης κάθε χωριού μας ώστε να πετύχουμε ορθολογική – πραγματική – ισόρροπη και υπεύθυνη ανάπτυξη που σέβεται ανθρώπους – τόπους και περιβάλλον. Θέλουμε να δουλέψουμε με ιεραρχημένες προτεραιότητες στο δήμο μας συνολικά και σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά. Με δικαιοσύνη και διαφάνεια στην κατανομή των πιστώσεων και με λύσεις υπεύθυνα στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες κάθε δημότη και ετεροδημότη μας. Θα υπηρετήσουμε το δήμο μας με μόνιμη κατοικία στο Δήμο Αγράφων και παρουσία σε όλα τα χωριά του δήμου (αυτό αποτελεί προσωπική μου δέσμευση απέναντί σας) και όχι σαν τουρίστες και περιστασιακοί επισκέπτες.Η προσφορά στον τόπο μας είναι δέσμευση και υποχρέωσή μας. Είναι απαίτηση και δικαίωμά σας. Μόνο έτσι θα προκόψει η περιοχή μας. Με την βοήθεια και τη συμμετοχή όλων μας.
• Θέλουμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε για το δήμο μας.• Ξέρουμε να συνθέτουμε τα τοπικά αιτήματα με κεντρικές πολιτικές.• Μπορούμε να μεταφέρουμε πειστικά τις ανάγκες του τόπου μας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων της χώρας.• Μας ενώνει όλους το κοινό πάθος για την προκοπή του τόπου μας.
Έχουμε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ αλλά θέλουμε ο συνδιασμός μας να αποτελείται από ανθρώπους όλων των παρατάξεων άξιους, ικανούς και αποφασισμένους να προσφέρουν με κάθε τρόπο και να διεκδικούν αποτελεσματικά από την κεντρική εξουσία καθώς μοναδικός στόχος μας είναι να υπηρετείται ο δήμος μας επάξια. Η θερμή υποστήριξη και η πρόθυμη συμμετοχή σας στο συνδιασμό μας θα αποτελέσει μια δυνατή και διαρκή συνεργασία. Θέλουμε να είμαστε δραστήριοι, δημιουργικοί, αλληλέγγυοι, προνοητικοί και προπάντων ειλικρινείς συνεργάτες και φίλοι σας.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΡΑΦΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας πρέπει ο δήμος Αγράφων να γίνει τόπος ζωής, δημιουργίας, ανάπτυξης, χαράς και αναψυχής για τους δημότες μας και να αποτελεί πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ.
Με εξαιρετική τιμή, εγκάρδιες ευχέςκαι πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΠΑΜΠΑΛΗΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ