Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010


Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Γ.Παπαναστασίου στηρίζει η ΝΔ για την Δυτική Ελλάδα

Στον Γ. Παπαναστασίου, πρώην Πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, τελικά θα δώσει η ΝΔ το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αντί του βουλευτή Αχαΐας κ. Γ. Νικολόπουλου και του αναπληρωτή γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου που φέρονταν σαν πιθανοί υποψήφιοι.
Όπως καθίσταται προφανές η Ρηγίλλης προτίμησε και σε αυτή την περίπτωση να υποστηρίξει ένα νέο πρόσωπο και όχι ένα πιο έμπειρο πρόσωπο σε πολιτικές αναμετρήσεις, παρά τις ενστάσεις στελεχών της για την συγκεκριμένη πρακτική (όπως του κ. Β. Μεϊμαράκη πρόσφατα και του κ. Γ. Μανώλη παλαιότερα).
Διαβάστε την ανακοίνωση:
" Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την Αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.Δίνουμε προτεραιότητα στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας. Στον αγώνα αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν νέα, ικανά και άξια στελέχη.Σήμερα, προτείνουμε για τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, πρώην Πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας."